This is the only Official Movisubmalay site. Beware with other fake websites!
Subtitle : Malay, English, Indonesia
Subtitles only available through Download!
Turn off light Favorite Comments (14) Report
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...

Doctor Strange (2016)

After his career is destroyed, a brilliant but arrogant surgeon gets a new lease on life when a sorcerer takes him under her wing and trains him to defend the world against evil.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 Comments

trisa

at 3:57 pm

haiihhhh dah takleh tengok ke ni ……. baru tengok sekerat

Pendekar Tangan Seribu

at 5:49 pm

nak tanya, kenapa link Oke.io xkluar captcha box ?

    Pendekar Tangan Seribu

    at 6:29 pm

    saya xguna adblock

      Pendekar Tangan Seribu

      at 7:52 pm

      ok tuan sye da dpt terima kasih…so cmne nk problem ni ea? minta bantuan tuan tlong ajarkan supaya sye bley download mcm biasa

      Pendekar Tangan Seribu

      at 7:29 pm

      saya da buat macam tuan suruh, saya da isi semua bila nk send kluar ni There was an error trying to send your message. Please try again later.

      Pendekar Tangan Seribu

      at 6:50 pm

      saya da pegi link yg tuan bgi tdi…dye tros ke link ni http://ouo.io/

      Pendekar Tangan Seribu

      at 6:34 pm

      saya da cuba guna browser lain Google Chrome and firefox, still sama jgk…sye siap uninstall n install smula saya punya google chrome & firefox…still sama jgk problem